Birlikte tasarlama: bir iş arkadaşı kaydettiğinde kaydedilmemiş değişiklikler kaybolur
Birlikte tasarlama sırasında bir iş arkadaşı kaydettiğinde kaydedilmemiş değişikliklerinize ne olduğunu ve çalışmanızı kaybetmekten nasıl kaçınacağınızı öğrenin.
Birlikte tasarlama sırasında, bir oturum her kaydettiğinde diğer tüm açık oturumlar bu güncellemeyi canlı olarak alır ve kendi görünümlerine birleştirir.
✓ 10 Ekim 2026 tarihinde üründe doğrulandıHerkesin tutarlı kalmasını sağlamak (ve silinen öğelerin geri gelmesini önlemek) için, alıcı oturumda o anda henüz kaydedilmemiş tüm değişiklikler atılır.
Tasarımcılar aynı ev/proje içindeki farklı odalar üzerinde aynı anda güvenle çalışabilir; çakışma riski tek bir tasarımı paylaşmakta değil, aynı öğeler üzerinde eşzamanlı düzenlemelerdedir.
İki veya daha fazla kişi aynı tasarımı aynı anda açtığında (birlikte tasarlama), geri al veya yinele tuşlarına basıldığında 'Undo and Redo functionality are not available while multiple users are co-designing' mesajı görünür. Bu tasarım gereğidir: geri alma, önceki bir sürümü geri yükleyerek çalışır ve bu da diğer kişinin canlı değişikliklerini sessizce siler. Geri almayı yeniden kullanmak için diğer iş arkadaşlarınızın tasarımı kapatmasını sağlayın, böylece yalnızca bir oturum kalır.