সহ-ডিজাইনিং: সহযোগীয়ে ছেভ কৰিলে অসংরক্ষিত পৰিৱৰ্তনসমূহ হেৰাই যায়
সহ-ডিজাইনিং কৰাৰ সময়ত সহযোগীয়ে ছেভ কৰিলে আপোনাৰ অসংরক্ষিত পৰিৱৰ্তনসমূহৰ কি হয় আৰু কাম হেৰুৱাৰ পৰা কেনেকৈ ৰক্ষা পাব, সেয়া জানক।
সহ-ডিজাইনিং কৰাৰ সময়ত, যিকোনো এটা ছেছনে ছেভ কৰিলে, আন সকলো খোলা ছেছনে সেই আপডেট লাইভভাৱে লাভ কৰে আৰু নিজৰ ভিউত মাৰ্জ কৰে।
✓ ১০ অক্টোবৰ, ২০২৬ তাৰিখে প্ৰডাক্টত পৰীক্ষা কৰা হৈছেসকলোকে সংগতিপূৰ্ণ ৰাখিবলৈ (আৰু ডিলিট কৰা আইটেমসমূহ ঘূৰি নাহিবলৈ), সেই মুহূৰ্তত গ্ৰহণ কৰা ছেছনত এতিয়াও ছেভ নকৰা যিকোনো পৰিৱৰ্তন বাদ দিয়া হয়।
ডিজাইনাৰসকলে একে ঘৰ/প্ৰজেক্টৰ ভিন্ন ৰূমত একে সময়তে নিৰাপদে কাম কৰিব পাৰে; সংঘাতৰ আশংকা একে এলিমেণ্টত একেলগে কৰা সম্পাদনাত, এটা ডিজাইন শেয়াৰ কৰাত নহয়।
যদি দুজন বা অধিক লোকে একে সময়তে একে ডিজাইন খোলা ৰাখে (সহ-ডিজাইনিং), undo বা redo টিপিলে 'Undo and Redo functionality are not available while multiple users are co-designing' বাৰ্তা দেখুৱায়। এইটো ইচ্ছাকৃত: undo এ আগৰ এটা সংস্কৰণ পুনৰুদ্ধাৰ কৰি কাম কৰে, যিয়ে আনজনৰ লাইভ পৰিৱৰ্তন নজনাকৈ মচি পেলাব। undo পুনৰ ব্যৱহাৰ কৰিবলৈ, আন সহযোগীসকলক ডিজাইনটো বন্ধ কৰিবলৈ কওক যাতে কেৱল এটা ছেছন ৰয়।