Edit Work Scope > Show Units ত bulk ত একক নিষ্ক্ৰিয় কৰক
Bulk Disable ৰে এটা একক বন্ধ কৰক আৰু ইয়াৰ কাৰ্ডত অ’ভাৰৰাইড স্থিতিৰ সৈতে Removed Units লৈ স্থানান্তৰিত হোৱা দেখক।
Edit Work Scope > Show Units ত, Bulk Disable ৰে বন্ধ কৰা এটা একক 'Enabled Units (n)' ৰ পৰা 'Removed Units (n)' লৈ যায়।
Edit Work Scope > Show Units ত, Bulk Disable ৰে বন্ধ কৰা এটা এককৰ কাৰ্ডত তেতিয়া 'Overridden from base Enabled to Disabled' লিখা থাকে।