Kaydetme tamamlanmadığında yeniden yükleme, geri ve ileri işlemleri nasıl korunur
Kaydetme hâlâ sürerken platformun yeniden yükleme, geri veya ileri işlemlerinden önce sizi nasıl uyardığını ve yeniden yüklemenin neden asla size zorla yaptırılmadığını öğrenin.
Kullanıcı, alttaki kaydetme işlemi tamamlanmamışken yeniden yükleme, geri veya ileri işlemine bastığında platform, bu işlemlerin kaydedilmemiş verilerin kaybolmasına yol açabileceği konusunda kullanıcıyı uyarır.
✓ 11 Ekim 2026 tarihinde üründe doğrulandıYeniden yükleme kullanıcıya asla zorla yaptırılmaz; yeniden yükleme kaçınılmaz olduğunda kullanıcı bilgilendirilir ve işlemi kendisi yapar.