Yeniden yüklemeler arasında gezinme çubuğunda bir oda seçili kalsın
Gezinme çubuğundaki oda seçiminin tasarımla birlikte nasıl kaydedildiğini ve nasıl temizleneceğini veya güvenle yeniden yükleneceğini öğrenin.
Gezinme çubuğundaki oda seçimi (Select Room > bir oda) tasarımla birlikte kaydedilir: yeniden yüklemeden sonra tasarım, o oda hâlâ seçili olarak açılır.
Gezinme çubuğunda yeniden kat seçildiğinde oda seçimi temizlenir (gezinme çubuğunda 'Select Room' yazar).
Bekleyen değişiklikler varken Infurnia bağlantısı kesildiğinde, orta iletişim kutusundaki 'Reload page…' önce sorar ('Reloading discards 1 unsaved change.' ile İptal / Yine de yeniden yükle) ve tarayıcının kendi yeniden yükleme ve geri işlemleri tarayıcının sayfadan ayrılma istemini gösterir; 'Reload anyway' bekleyen değişikliği kaybeder.
✓ 19 Ekim 2026 tarihinde üründe doğrulandı