ପ୍ରୋଡକ୍ସନ ଡିଜାଇନ୍ରେ ସେୟାର କରାଯାଇଥିବା ଡିଜାଇନ୍ଗୁଡ଼ିକ କିପରି ଦେଖାଯାଏ ତାହା ବୁଝନ୍ତୁ
Share Same Design ସହିତ ପଠାଯାଇଥିବା ଏକ ଡିଜାଇନ୍ ଡିଜାଇନ୍ ପୋର୍ଟାଲର Production Designs ରେ କିପରି ଦେଖାଯାଏ ଏବଂ ଏହା କିପରି ଏହାର ଡିଜାଇନ୍ ସହିତ ସଂଯୁକ୍ତ ରହେ ତାହା ଜାଣନ୍ତୁ।
Send to Production > 'Share Same Design' ସହିତ ପଠାଯାଇଥିବା ଏକ ଡିଜାଇନ୍ ଡିଜାଇନ୍ ପୋର୍ଟାଲର Production Designs ଅଧୀନରେ ଦେଖାଯାଏ (ପ୍ରକାର 'Same design', ସ୍ଥିତି Not Started)।
✓ ଅକ୍ଟୋବର 21, 2026 ରେ ପ୍ରଡକ୍ଟରେ ଯାଞ୍ଚ କରାଯାଇଛିଏକ ପ୍ରୋଡକ୍ସନ ଡିଜାଇନ୍ରେ Delete ନାହିଁ, ଏହାର ଧାଡ଼ି ମେନୁରେ କେବଳ Archive Design ଅଛି (ଏହା ପରେ Archived ଟ୍ୟାବକୁ ଚାଲିଯାଏ)।
Work Orders > 'Share Same Design' > Send to Production ସହିତ ତିଆରି ହୋଇଥିବା ଏକ ପ୍ରୋଡକ୍ସନ ଡିଜାଇନ୍ ଏହାର ଡିଜାଇନ୍କୁ ଅନୁସରଣ କରେ: ପରେ ଡିଜାଇନ୍ରେ ରଖାଯାଇଥିବା ୟୁନିଟ୍ଗୁଡ଼ିକ ଏଥିରେ ଦେଖାଯାଏ (କଟ୍ ଲିଷ୍ଟ, କଞ୍ଚାମାଲ, BOQ) ଏବଂ ଡିଜାଇନ୍ରୁ ଡିଲିଟ୍ ହୋଇଥିବା ୟୁନିଟ୍ଗୁଡ଼ିକ ଏଥିରୁ ଚାଲିଯାଏ, କୌଣସି ରିସିଙ୍କ୍ ନାହିଁ; ପୁନର୍ବାର ପଠାଇଲେ ବିଦ୍ୟମାନ ପ୍ରୋଡକ୍ସନ ଡିଜାଇନ୍ ପ୍ରଦାନ କରାଯାଏ।
✓ ଅକ୍ଟୋବର 19, 2026 ରେ ପ୍ରଡକ୍ଟରେ ଯାଞ୍ଚ କରାଯାଇଛି