Paylaşılan tasarımların Üretim Tasarımlarında nasıl göründüğünü anlayın
Share Same Design ile gönderilen bir tasarımın tasarım portalındaki Production Designs bölümünde nasıl göründüğünü ve tasarımıyla bağlantısının nasıl korunduğunu öğrenin.
Send to Production > 'Share Same Design' ile gönderilen bir tasarım, tasarım portalındaki Production Designs altında görünür (tür 'Same design', durum Not Started).
✓ 21 Ekim 2026 tarihinde üründe doğrulandıBir üretim tasarımında Delete yoktur; satır menüsünde yalnızca Archive Design bulunur (tasarım ardından Archived sekmesine taşınır).
Work Orders > 'Share Same Design' > Send to Production ile oluşturulan bir üretim tasarımı tasarımını takip eder: tasarıma sonradan eklenen birimler onda görünür (cut list, raw materials, BOQs) ve tasarımdan silinen birimler ondan kaldırılır; yeniden eşitleme yapılmaz; yeniden gönderme mevcut üretim tasarımını sunar.
✓ 19 Ekim 2026 tarihinde üründe doğrulandı