שמירת חדר נבחר בסרגל הניווט בין טעינות מחדש
למד כיצד בחירת החדר בסרגל הניווט נשמרת עם העיצוב, וכיצד לנקות אותה או לטעון מחדש בבטחה.
בחירת החדר בסרגל הניווט (Select Room > חדר) נשמרת עם העיצוב: לאחר טעינה מחדש העיצוב נפתח כשהחדר עדיין נבחר.
בחירה חוזרת של הקומה בסרגל הניווט מנקה את בחירת החדר (סרגל הניווט מציג 'Select Room').
כשהחיבור ל-Infurnia אבד וישנם שינויים ממתינים, 'Reload page…' בתיבת הדו-שיח המרכזית שואל תחילה ('Reloading discards 1 unsaved change.' עם Cancel / Reload anyway), וטעינה מחדש או חזרה של הדפדפן עצמו מציגות את הנחיית עזיבת העמוד של הדפדפן; 'Reload anyway' מאבד את השינוי הממתין.
✓ נבדק במוצר ב-19 באוקטובר 2026